top of page

Cloud Diensten

 

Waarom werken in de Cloud?

Kostenbesparing

U hoeft zelf geen apparatuur aan te schaffen waardoor het u een hoop kosten én zorgen bespaart.

Geen contract

Wij werken niet met contracten, onze diensten zijn maandelijks opzegbaar dus u zit nergens aan vast.

Veiligheid

Al uw data wordt via een beveiligde SSL verbinding 2048-bit encrypted opgeslagen in de Cloud.

Mobiliteit

Overal waar internet beschikbaar is heeft u toegang tot de Cloud op al uw apparaten.

Beschikbaarheid

Onze diensten hebben 99,95% uptime waardoor u 24/7 de Cloud kunt bereiken.

Nederlandse wetgeving

Onze diensten worden geleverd door een volledig Nederlands bedrijf en voldoen aan de Nederlandse wetgeving, ook de GDPR privacy wetgeving.

Cloud Harddrive

Cloud Harddrive

Wat is een Cloud Harddrive?

De Cloud Harddrive is een Cloud Opslag oplossing waar u al uw data eenvoudig in kunt opslaan.

De bestanden worden opgeslagen door middel van een beveiligde SSL verbinding, vervolgens worden deze bestanden 2048-bit encrypted waardoor alleen U toegang hebt tot de bestanden.

Er zijn meerdere gebruikers in te stellen met verschillende rechten, waardoor niet iedereen toegang heeft tot bijvoorbeeld de Adminstratie map.

Toegang

U kunt de Cloud Harddrive installeren op uw computer, laptop en tablet/smartphone (ook Apple).

U heeft op al uw apparaten overal toegang tot de Cloud, er is enkel een internetverbinding nodig.

Beveiligde Opslag

Per gebruiker heeft u standaard 150GB aan opslag. Al uw data wordt opgeslagen in een Nederlands datacentra en wordt 2048-bit encrypted. De servers zijn zo opgebouwd dat er altijd 2 identieke kopiën van uw data zijn, één actieve en één passieve kopie. Zodra de de actieve server door calamiteiten niet werkt pakt de passieve server dit automatisch op en wordt deze actief, zodat u altijd toegang heeft tot uw data. 

Nederlandse wetgeving

Doordat de data is opgeslagen in Nederlandse datacentra, valt deze ook onder de Nederlandse wetgeving. De Cloud Harddrive voldoet ook aan de eisen van de AVG / GDPR wet.

Advies / Tarieven

Een Cloud Harddrive is niet altijd de beste oplossing. Als u bijvoorbeeld een trage internetverbinding heeft en grote bestanden wilt openen, kan dit traag verlopen.
Neem daarom voor advies of tarieven gerust contact met ons op, wij adviseren altijd de oplossing die het beste bij u past.

Hosted Exchange E-mail

Hosted Exchange E-mail

outlook logo

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Hosted Exchange maakt het mogelijk om al uw E-mails, contacten en agenda's naadloos te synchroniseren op al uw apparaten. Net als de Cloud Harddrive is een Hosted Exchange mailbox overal bereikbaar, zolang er maar een internetverbinding is.

Toegang

Een Hosted Exchange mailbox is te bereiken vanaf een computer, laptop en tablet/smartphone (ook Apple). De mailboxen zijn eenvoudig toe te voegen aan de Outlook applicatie, maar er is ook een gebruiksvriendelijke 'Outlook Web App' waarop u kunt inloggen, zodat u geen Office pakket hoeft te installeren.

Beveiligde Opslag

Al uw E-mails, contacten en agenda's worden op hetzelfde Nederlandse datacentra opgeslagen als die van de Cloud. Uw data wordt dus beveiligd zodat alleen U toegang heeft. U krijgt ook de beschikking over een ingebouwd virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. De standaard grootte van een mailbox is 10GB.

Advies / Tarieven

Neem voor advies of tarieven gerust contact met ons op, wij adviseren altijd de oplossing die het beste bij u past.

Acronis Backup

Acronis Backup

Wat is Acronis Backup?

Het zou zonde zijn als al uw waardevolle data verloren gaat, daarom raden wij aan om een back-up programma te installeren op uw computer of server. Wanneer u per ongeluk een bestand verwijderd en deze niet is terug te vinden kunt u het bestand eenvoudig terugzetten. Dit is mogelijk voor bedrijven (groot of klein) en ook particulieren. Het programma loopt in de achtergrond en u merkt daar tijdens gebruik niks van.

Veilig

Al uw data wordt beveiligd opgeslagen. Ook de verbinding met de datacentra is beveiligd. Acronis Backup is de perfecte beveiliging tegen Ransomware, een virus dat al uw data ontoegankelijk maakt. Doordat u uw bestanden eenvoudig kunt terugzetten bent u na een Ransomware aanval geen data kwijt.

Advies / Tarieven

Neem voor advies of tarieven gerust contact met ons op, wij adviseren altijd de oplossing die het beste bij u past.

acronis backup
Office 365

Office 365

office pakket

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnement van Microsoft. Het abonnement bevat het complete Microsoft Office pakket (Versie 2016) én u beschikt over 1000GB aan OneDrive opslag. U kunt met 1 licentie op 5 PC's het Office pakket installeren.

Office Pakket

Het Office pakket bevat:

Outlook

Excel

Word

Powerpoint

Access

OneNote

Publisher

Skype 

1000GB OneDrive opslag

60 Skype-minuten (p/maand)

Advies / Tarieven

Neem voor advies of tarieven gerust contact met ons op, wij adviseren altijd de oplossing die het beste bij u past.

Neem contact op

Vragen, advies, afspraken, wij helpen u graag.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page