top of page

VoIP Telefonie

 

Dé oplossing voor zakelijke telefonie

Bereikbaarheid

Door uw zakelijke nummer door te schakelen naar uw mobiel, bent u overal bereikbaar. U belt ook uit met het zakelijke nummer, zodat uw 06-nummer privé blijft.

Mogelijkheden

Van een keuzemenu tot aan een gezamenlijke contactenlijst, ons VoIP platform biedt talloze mogelijkheden.

Alleen internet

Alle gesprekken worden met VoIP over het internet gevoerd. Om bij u een VoIP omgeving te realiseren, zijn we enkel een internetverbinding nodig!

Kostenbesparing

Naast de telefoontoestellen hoeft u zelf geen apparatuur aan te schaffen. Dit bespaart u een hoop kosten én zorgen

VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

Wat is VoIP?

VoIP, het bellen van de toekomst. VoIP betekent letterlijk ‘bellen via het internet’. Wij bieden lage investeringskosten en lage beltarieven.

U bent geen dure telefooncentrale nodig, enkel de toestellen die aangesloten worden op het internet.

Apps

Apps

Apps

We bieden gebruiksvriendelijke apps voor alle platformen (Windows, Mac, iOS, Android) waardoor u overal bereikbaar zult zijn. U kunt uw mobiele telefoon omtoveren tot een vast toestel, dit zorgt ervoor dat u gebeld kunt worden via uw zakelijke nummer en ook kunt uitbellen met uw zakelijke nummer. U kunt mobiel bellen via 4G of WiFi.

Houd je 06-nummer privé

Voor ondernemers die willen genieten van een rustig weekend of vakantie is het eveneens de ideale oplossing. Het is namelijk heel eenvoudig om de gesprekken tijdens deze periodes door één van de collega’s af te laten handelen. Doordat je niet je 06-nummer aan klanten geeft maar je zakelijke nummer, ben je bereikbaar wanneer het jou uitkomt.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven maar 65% van de inkomende gesprekken beantwoorden. Het is belangrijk voor uw bedrijf dat u de klant zoveel mogelijk te woord staat en de vragen die zij hebben beantwoord worden. Zorg er door middel van VoIP voor dat er geen telefoontje aan u voorbij gaat.

Statistieken

Met VoIP is het niet moeilijk om grip te krijgen op je bereikbaarheid. Door middel van de statistieken op ons VoIP platform heb je elke dag een handig overzicht van het aantal aangenomen telefoontjes. Hiermee wordt precies duidelijk op welke tijdstippen je minder bereikbaar bent, waar je vervolgens aan kunt werken door bijvoorbeeld het belplan aan te passen.

Vast/Mobiel

Is er tijdelijk niemand op kantoor en kan dus niemand uw klanten te woord staan? Geen probleem! Dan schakelt u het zakelijke nummer met een aantal klikken door naar uw mobiele telefoon, waardoor u met het zakelijke nummer uitbelt en gebeld wordt. Zie kopje Vialer voor meer info over de app.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Openingstijden

Hiermee stelt u de openingstijden van uw bedrijf in. U kunt bijvoorbeeld instellen dat buiten de openingstijden het vaste nummer wordt doorgeschakeld naar uw mobiel, zodat u niet op het kantoor hoeft te blijven om uw klanten te woord te staan.

Meldingen

Hiermee kunt u meldingen toevoegen, dit om de klant bijvoorbeeld duidelijk te maken dat ze goed verbonden zijn (Voorbeeld: ‘Welkom bij ABC Computers’) of dat uw medewerkers in gesprek zijn: ‘Een moment geduld alstublieft’.

Keuzemenu

Laat een keuzemenu afspelen wanneer uw telefoonnummer wordt gebeld zodat de klanten direct met de juiste medewerker verbonden worden.

Meeluisteren

Dit maakt het mogelijk om mee te luisteren met het gesprek van een collega.

CRM Integratie

Door middel van CRM integratie is het mogelijk om uw toestellen te koppelen aan uw CRM pakket, waardoor er een melding of venster in beeld komt met alle info van de beller en u er gelijk notities of een werkbon bij kunt typen.

Voicemail naar E-mail

Wanneer een klant een voicemail achterlaat wordt deze omgezet naar een MP3 bestand en verstuurd naar uw E-mail adres zodat deze niet wordt gemist en altijd kan worden teruggeluisterd.

Gezamenlijke contactenlijst

Gezamenlijke contactenlijst: De gezamenlijke contactenlijst maakt het mogelijk om automatisch de juiste naam bij een telefoonnummer weer te geven in de display van uw telefoon.

Gespreksopname

Het opnemen van telefoongesprekken en het eenvoudig terugluisteren hiervan.

Wachtrijen / Belgroepen

In een belgroep zitten meerdere toestellen die tegelijk over moeten gaan. Er wordt bijvoorbeeld voor elke afdeling een wachrij ingesteld: Verkoop wachtrij, Planning wachtrij, etc.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, neem voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden en opties die het beste bij u passen gerust contact met ons op.

microphone.png
group.png
voip toestel
Toestellen

Toestellen

Toestellen

Wij bieden een breed aanbod aan VoIP telefoons. We leveren zowel headsets, handsets en vaste toestellen, dit zorgt voor de juiste oplossing in elke situatie. Voor bouwbedrijven leveren we bijvoorbeeld robuuste toestellen met een groot bereik. Neem voor advies (op maat) contact met ons op.

footer-logo.png

Neem contact op

Vragen, advies, afspraken, wij helpen u graag.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page