top of page

Internetdiensten

Van melkrobot tot kantoor, internet is tegenwoordig essentieel in elke omgeving. Het is vaak lastig om de juiste oplossing te vinden, wij kunnen u daar ongetwijfeld bij helpen.

Lees meer

WiFi oplossingen

Last van een slecht of traag WiFi signaal?

Wij komen het regelmatig tegen, een traag of zwak WiFi signaal die al wegvalt wanneer u naar een andere kamer loopt. Wij hebben daar een betrouwbare oplossing voor, namelijk een extra Wi-Fi punt. Deze WiFi punten zenden een zeer sterk signaal uit en zorgen ervoor dat uw mobiel of laptop overal op de zaak of thuis een goed bereik heeft. Ook zijn er bijvoorbeeld 'Gast' verbindingen in te stellen, waardoor zij geen toegang hebben tot andere apparaten in het netwerk.

 

Kortom heeft u een traag of zwak WiFi bereik, neem gerust contact met ons op voor een passende oplossing.

Internetverbinding

Zoekt u een passende internet verbinding, voor thuis of op de zaak?

Er zijn veel providers en veel verschillende abonnementen, een met 100Mbit snelheid, een met 40Mbit snelheid, een met telefoonnummer en een zonder, enzovoort. Het is daardoor lastig om de juiste keuze te maken. Wij kunnen u daarmee helpen. Wij zijn een onafhankelijke lokale verkoper van glasvezel en DSL abonnementen. Wij bekijken uw situatie + wensen en geven aan de hand daarvan een eerlijk en passend advies.

Neem contact op

Vragen, advies, afspraken, wij helpen u graag.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page