Dankzij onze jarenlange ervaring bent u voor reparatie, advies, verkoop of upgrades van computers en laptops aan het juiste adres, we kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Op zoek naar een snelle computer of laptop?

Kijk op www.sallandshop.nl

Reparatie

Een volle harde schijf, een hele trage computer of uw mail die niet meer binnenkomt, wij kunnen u met deze en nog veel meer problemen helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de reparatie van computers en laptops kunnen wij u bij praktisch elk probleem helpen. Via Hulp op Afstand lossen we de de meeste problemen op, zo hoeft u de deur niet uit en kunnen wij vanuit de zaak het probleem oplossen. Ook kunt u voor diagnose 6 dagen per week langskomen op het kantoor, onze diagnose is altijd eerlijk en vrijblijvend.

Verkoop

Zoekt u een PC voor grafische taken, heeft u een zoon die fanatiek wilt gamen of zoekt u een laptop voor simpele acties zoals de E-mail en Facebook? Dan kunnen wij u helpen.
Wij verkopen voornamelijk refurbished producten. Refurbished betekent letterlijk 'gereviseerd'. De hardware is gebruikt maar wordt grondig nagekeken en getest, mocht er iets niet naar behoren werken dan wordt het onderdeel vervangen. We hebben hiervoor gekozen omdat het vaak honderden euro's bespaart t.o.v. een soortgelijk nieuw product. Kijk voor ons assortiment op www.sallandshop.nl.

Upgrades

Is uw laptop aantal jaren oud en is deze erg traag? Dan kunnen wij deze hoogstwaarschijnlijk weer een 'tweede leven' geven. Vaak is het probleem de harde schijf, al uw data staat hier in opgeslagen. Een harde schijf bevat zit een draaiende schijf waar alle data op en af wordt geschreven, dit gaat erg traag. Om uw PC sneller te maken vervangen wij de harde schijf voor een Solid State Drive, een soort 'geheugenchip' waar geen draaiende schijf in zit en daardoor dus veel sneller is. Bovendien verbruikt de SSD minder stroom, blijft hij koeler en is de levensduur veel langer. Neem voor eerlijk en vrijblijvend advies contact met ons op.

ESET Antivirus

Wij werken met de betrouwbare ESET antivirus.

Neem contact op

Vragen, advies, afspraken, wij helpen u graag.

‚Äč

Weerdhuisweg 23

8152 DN Lemelerveld

0572 700 230

info@sallandict.nl

O P L O S S I N G E N

V O L G   O N S

  • Facebook Social Icon

Facebook