top of page

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u voor reparatie, advies, verkoop of upgrades van computers en laptops aan het juiste adres, we kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Op zoek naar een snelle computer of laptop?

Kijk op www.sallandshop.nl

Computers en laptops

Reparatie

Een volle harde schijf, een trage computer of uw mail die niet meer binnenkomt, wij kunnen u met deze problemen helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring met de reparatie van computers en laptops kunnen wij u bij praktisch elk probleem helpen. Via Hulp op Afstand lossen we de de meeste problemen op, zo hoeft u de deur niet uit en kunnen wij vanuit de zaak het probleem oplossen. Ook kunt u voor diagnose bij ons langskomen, onze diagnose is altijd eerlijk en vrijblijvend.

Verkoop

Zoekt u een PC voor grafische taken, wilt u fanatiek gamen of zoekt u een laptop voor uw studie? Dan kunnen wij u daar ongetwijfeld van voorzien. Wij verkopen zowel nieuwe- en refurbished producten. Onze refurbished apparatuur zijn zakelijk gebruikte producten, echter verkeren deze altijd in nieuwstaat en is de werking 100%. Tevens leveren we onze refurbished producten altijd met minimaal 1 jaar garantie. Kijk voor ons assortiment op www.sallandshop.nl.

Upgrades

Is uw laptop aantal jaren oud en is deze erg traag? Dan kunnen wij deze hoogstwaarschijnlijk weer een 'tweede leven' geven. Vaak is het probleem de harde schijf, al uw data staat hier in opgeslagen. Een harde schijf bevat zit een draaiende schijf waar alle data op en af wordt geschreven, dit gaat erg traag. Om uw PC sneller te maken vervangen wij de harde schijf voor een Solid State Drive, een soort 'geheugenchip' waar geen draaiende schijf in zit en daardoor dus veel sneller is. Bovendien verbruikt de SSD minder stroom, blijft hij koeler en is de levensduur veel langer. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

ESET Antivirus

Om te voorkomen dat uw apparaat geïnfecteerd raakt met een virus, kunnen wij deze voorzien van ons betrouwbare ESET antivirus programma.

ESET-enjoy-safer-technology-logo.png

Neem contact op

Vragen, advies, afspraken, wij helpen u graag.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page